Moja črka iz belega zlata

"Moja črka" predstavlja inicialko vašega imena na verižici "Brušen ankar".  Zaradi veliko povpraševanja smo se odločili izdelati zlato inicialko, ki smo jo poimenovali "Moja črka". Začinili p...

"Moja črka" predstavlja inicialko vašega imena na verižici "Brušen ankar".  Zaradi veliko povpraševanja smo se odločili izdelati zlato inicialko, ki smo jo poimenovali "Moja črka". Začinili pa smo jo s podrobnosti, ki jih bodo cenile tudi najzahtevnejše stranke.


Majhna, a robustna. Robustna, a ne pretežka.
Izdelava v naši delavnici nam omogoča, da vsak izdelek vključuje točno to, kar si zamislimo. Zato smo z izdelavo dna ustvarili debelino, ki meri 3,5 mm. Zaradi udobja in lahkotnosti je črka v notranjosti prazna. Kombinacija polnih robov in prazne notranjosti poskrbi za neverjetno zanesljivost in udobje.

Ljubezen, kreativnost in trdo delo. To najdete v izdelku, izdelanem v naši delavnici.
"Moja črka" je v izdelana v naši delavnici. Zato se prav v vsaki, ki jo izdelamo skriva veliko truda in delovnih ur.  Več kot 60 let izkušenj in znanja se v izdelku razkrije kot vrhunska kvaliteta izdelave.

Eleganca s pridihom igrivosti.
Umetnost je izbrati slog pisave, ki je tista prava. Skozi več kot 2000 pisav smo izbirali tiste najprimernejše, nato pa med izbranimi po podrobnih primerjavah izbrali. Izbrali smo slog, ki je primeren za oba spola. Slog, ki se odlično poda tako k elegantni kot tudi bolj igrivi osebnosti.

Rok izdelave (izjema našemu pravilu 1 - 3 delovne dni)!
Zaradi zahtevnosti izdelave je čas izdelave 10 delovnih dni.

Dimenzije.
Višina: 10 - 11 mm
Širina: 10 mm
Debelina: 3,5 mm

Dimenzije se lahko razlikujejo glede na izbrano črko.

Navodila za naročilo.
V okence izberite velikost vpišite željeno dolžino verižice in željeno črko.

Komplet "Moja črka" v rumenem zlatu najdete tukaj.

*Cena velja za komplet, ki je sestavljen iz verižice in obeska "Moja črka".*

ID: KOM00749Prikaži več
Izdelek je na zalogi

Vnesite željeno velikost (Vpišite željeno črko)

Kovina

  • Belo zlato

Čistina

  • 585/1000
408,85€


obrok že od 10,89€
Informativni izračunZlatarstvo Štern

Tel. 068 932 270

Prijavi se na novice

© 2024 Zlatarstvo Štern - Vse pravice pridržane.     |     Produkcija: 2digital spletne rešitve   |   Pogoji poslovanja   |   Piškotki   |  

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih