Moja črka iz rumenega zlata

"Moja črka" predstavlja inicialko vašega imena na verižici "Brušen ankar".  Zaradi veliko povpraševanja smo se odločili izdelati zlato inicialko, katero smo jo poimenovali "Moja črka". Začini...

"Moja črka" predstavlja inicialko vašega imena na verižici "Brušen ankar".  Zaradi veliko povpraševanja smo se odločili izdelati zlato inicialko, katero smo jo poimenovali "Moja črka". Začinili pa smo jo s podrobnosti, ki jih bodo cenile tudi najzahtevnejše stranke.


Majhna, a robustna. Robustna, a ne pretežka.
Izdelava v naši delavnici nam omogoča, da vsak izdelek vključuje točno to, kar si zamislimo. Zato smo z izdelavo dna ustvarili debelino, ki meri 3,5 mm. Kombinacija polnih robov in vmesnega prostora poskrbi za neverjetno zanesljivost in udobje, verižici pa omogoča, da potuje skozi črko.

Ljubezen, kreativnost in trdo delo. To najdete v izdelku, izdelanem v naši delavnici.
"Moja črka" je v izdelana v naši delavnici. Zato se prav v vsaki, ki jo izdelamo skriva veliko truda in delovnih ur.  Več kot 60 let izkušenj in znanja se v izdelku razkrije kot vrhunska kvaliteta izdelave.

Eleganca s pridihom igrivosti.
Umetnost je izbrati slog pisave, ki je tista prava. Skozi več kot 2000 pisav smo izbirali tiste najprimernejše, nato pa med izbranimi po podrobnih primerjavah izbrali. Izbrali smo slog, ki je primeren za oba spola. Slog, ki se odlično poda tako k elegantni kot tudi bolj igrivi osebnosti.

Rok izdelave (izjema našemu pravilu 1 - 3 delovne dni)!
Zaradi zahtevnosti izdelave je čas izdelave 10 delovnih dni.

Dimenzije.
Višina: 10 - 11 mm
Širina: 10 mm
Debelina: 3,5 mm

Dimenzije se lahko razlikujejo glede na izbrano črko.

Navodila za naročilo.
V okence vpišite željeno črko.

Komplet "Moja črka" v belem zlatu najdete tukaj.

*Cena velja za komplet, ki je sestavljen iz verižice in obeska "Moja črka".*

ID: KOM00748Prikaži več
Izdelek je na zalogi.

Vnesite željeno velikost (Vpišite željeno črko)

Velikost

  • 45 cm

Kovina

  • Rumeno zlato

Čistina

  • 585/1000
403,16€


obrok že od 10,73€
Informativni izračunZlatarstvo Štern

Tel. 068 932 270

Prijavi se na novice

© 2024 Zlatarstvo Štern - Vse pravice pridržane.     |     Produkcija: 2digital spletne rešitve   |   Pogoji poslovanja   |   Piškotki   |  

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih