The Grenade ring

Prstan "The Grenade ring" iz kombinacije belega zlata in rose gold. Posebna oblika prstana v kateri najdemo del izdelan iz rose gold zlata. Slednji je za lepši kontrast tudi pomatiran, medtem, ko ima...

Prstan "The Grenade ring" iz kombinacije belega zlata in rose gold. Posebna oblika prstana v kateri najdemo del izdelan iz rose gold zlata. Slednji je za lepši kontrast tudi pomatiran, medtem, ko ima ostal del prstana sijoč zaključek.

Namen

Prstan je primeren za vsako priložnost, lahko si ga izberemo tudi kot poročni prstan. 

Član selekcije Zlatarstva Štern Premium line

V selekciji Premium line je prostor le za izdelke z zadnjimi smernicami, oblikovane in izdelane v naši hiši. Vsi izdelki v tej liniji so v vaše roke podani v ekskluzivni embalaži in vso dokumentacijo.

Možnosti prilagoditev

Prstan je mogoče naročiti v belem, rumenem in rdečem zlatu oz. v različnih kombinacijah. Prav tako je prstan mogoče naročiti v 14 ali 18 karatnem zlatu. Za naročilo prstana z drugačno kombinacijo barv nas kontaktirajte na info@zlatarstvo-stern.si.

Na zalogi

Na zalogi je prstan iz 14 karatnega zlata kombinacije belega in rose gold zlata, velikosti 54. Slednji je pripravljen na prevzem v treh delovnih dneh od prejema plačila. Prstan si lahko ogledate v naši zlatarni v Domžalah.

 

Za ostale različice prstana velja rok izdelave do 3 tednov.

 

Kako izmerim velikost za prstan?

 

ID: PremiumLine18Prikaži več
Izdelek je na zalogi.

Vnesite željeno velikost (Npr. 54)

Gravura

Kovina in čistina

  • Kombinacija 14k belega zlata in 14k rose gold
690,00€ 

 

 

 Oglejte si kako izgleda "unboxing" izkušnja izdelkov Premium line.

Zlatarstvo Štern

Tel. 068 932 270

Prijavi se na novice

© 2023 Zlatarstvo Štern - Vse pravice pridržane.     |     Produkcija: Sloway spletne rešitve   |   Pogoji poslovanja   |   Piškotki   |