Prstan večnosti

Prstan iz belega zlata z briljanti vse okoli prstana. Neverjetna natančnost in občutek za podrobnosti, naredijo prstan izjemno lep in iztopajoč. Nosite ga lahko tako vsak dan, kot tudi za bolj eleg...

Prstan iz belega zlata z briljanti vse okoli prstana. Neverjetna natančnost in občutek za podrobnosti, naredijo prstan izjemno lep in iztopajoč. Nosite ga lahko tako vsak dan, kot tudi za bolj elegantne dogodke. Primeren tudi za nepozabno darilo vaši izbranki.

Prstan je sestavljen iz 34 briljantov okoli prstana. Pri velikosti št. 53 so briljanti prav povsod okoli prstana (prstan ni mogoče večati ali manjšati), pri ostalih številkah pa je nekaj malega prostora brez briljantov (zaradi večjega obsega prstana).

Naredimo lahko tudi prstan po naročilu, glede na željeno velikost in fiksno število kamnov ali pa glede na velikost uskladimo, da se kamni popolnoma prilegajo okoli prstana (v tem primeru prstan ni mogoče večati ali manjšati). Za več informacij nam pišite na info@zlatarstvo-stern.si.

 

Lastnosti briljanta:

Teža: 34 x 0,005 ct 
Čistost: VS1 
Barva: F 
Brus: Excellent 

 

Vsakemu izdelku Zlatarstva Štern z vdelanimi briljanti priložimo certifikat ter darilno embalažo. Certifikat vam bo koristil kot dokazilo o vrsti in kvaliteti vdelanih kamnov. Embalaža bo vašem nakitu dodala dodano vrednost, obenem pa bo lahko služila kot mesto za shranjevanje vašega nakita. 

 

Sporočila, ki oddajamo z nakitom ni za podcenjevati. Drugim sporočamo kakšen slog nam je všeč in kdo pravzaprav smo. Je podrobnost, ki zaokroži vaš popoln izgled. Zato je nakit vedno prava izbira za nakup kot darilo. Bodisi sami sebi, bodisi drugim.

Preko spleta lahko opravite takojšen nakup za velikosti naslednje velikosti: 53; 54 in 56. Za ostale številke vas vljudno vabimo, da nas kontaktirate.

 

Kako izmerim velikost za prstan?

 

ID: BRL 00330

 Prikaži več
Izdelek je na zalogi

Vnesite željeno velikost (Na zalogi številke: 53; 54; 56)

Kovina

  • Belo zlato

Čistina

  • 585/1000

Kamen

  • Briljant
691,26€

Zlatarstvo Štern

Tel. 068 932 270

Prijavi se na novice

© 2021 Zlatarstvo Štern - Vse pravice pridržane.     |     Produkcija: Sloway spletne rešitve   |   Pogoji poslovanja   |   Piškotki   |