Vodič za nakupovanje darila

 

 

Kako brez težav izbrati popolno darilo v 5 minutah?

 

Velikokrat se znajdemo v situaciji, ko se približuje dogodek, mi pa enostavno nimamo zamisli za darilo. Nato nas čaka raziskovanje in izbira izdelkov, ki lahko porabita kar nekaj časa. Na koncu pa še vedno nismo prepričani ali smo izbrali primerno darilo za izbran dogodek. Z našim vodičem za darila vam želimo pot izbire olajšati. Vodič smo razdelili po priložnostih in jasno razložili naša priporočila. Na koncu vodiča najdete tudi povezave do izdelkov, prav tako razvrščene po dogodkih.

 

Kako najti popolno darilo brez ur raziskovanja?
Preprosto si prenesite vodič, najdite priložnost za katero darilo nakupujete in v 5 minutah izvedite vse potrebno. Za namešček lahko najdete direkte povezave do izdelkov in s tem svoj nakup opravite kar se da hitro.

Vodič verjetno vsebuje samo izdelke, ki so dražji? Ni res. 
Vodič vsebuje predloge tako nižjega, kot višjega cenovnega razreda. Zato lahko najdete darilo primeren vašemu proračunu.

Kako vodič deluje?

Razdeljen je po dogodkih. Zato ne potrebujete brati celotnega vodiča. Ko najdete željen dogodek si na kratko preberite naše predloge, nato pa si preko direktnih povezav lahko ogledate izdelke in opravite nakup.

 

Za katere priložnosti je vodič primeren?
Rojstni dan vaše drage, rojstni dan vašega dragega, rojstni dan otrok, božič (draga,dragi in otrok), sveti krst, sveta birma, rojstvo in valentinovo.


Kako vodič pridobiti in koliko stane?
Enostavno vpišite svoj elektronski naslov v spodnje okence "Prijavi se na novice" in poslali vam bomo vodič v elektronski obliki. S tem si boste zagotovili tudi morebitne posodobljene različice vodiča in prikaz novih izdelkov. Ne skrbite ne bomo vam smetili vašega nabiralnika z velikim številom sporočil. Seveda pa se lahko od novic kadarkoli odjavite. Skoraj smo pozabili povedati koliko vodič stane? Popolnoma je brezplačen.

 

ZAGOTOVITE SI SVOJ VODIČ S PRIJAVO NA NOVICE SPODAJ.
⬇️

Zlatarstvo Štern

Tel. 068 932 270

Prijavi se na novice

© 2021 Zlatarstvo Štern - Vse pravice pridržane.     |     Produkcija: Sloway spletne rešitve   |   Pogoji poslovanja   |   Piškotki   |